Fodbold Fitness for Kvinder

miSports har nu fodbold for kvinder på programmet. Fodbold Fitness for kvinder kombinerer fitness- og fodboldtræning. Der laves fitness- og fodboldøvelser som opvarmning, der hver uge består af en teknisk øvelse og „leg med bolden“. Til sidst spilles til to mål. Alle kan deltage - så tag din veninde med og få motion på en ny måde. 

Indånd Naturen

post_orientering.png

Tag dine venner med og prøv at løbe på en ny måde. Vi afholder motionsorienteringsløb i Tokkekøb Hegn. Du får instruktion, kort over området og kan låne et kompas. Vi løber på lette baner langs stier og veje og du har tre ruter at vælge imellem 3 km, 5 km eller 7 km. Mødested: Korthuset, Sandholmsgårdsvej 43, Blovstrød (tæt ved Allerød)

Dans energien ud!

ScreenHunter_82 Feb. 03 13.22.jpg

Vi danser os igennem masser af lette koreografier til skønne groves. Alle kan være med. Dansetrin og bevægelser er mikset sammen af stilarter fra bl.a. latin, african, groovedance og swing.

Timerne indeholder opvarmning, dansekonditions del og en grundig udstrækning til sidst.

Der undervises af Pia Annette Nielsen, der har 14 års erfaring i at undervise i dans og idræt.

Kæmp dig i form.

ScreenHunter_74 Jan. 31 13.58.jpg

Er du kvinde og over 17 år og har lyst du lyst til at prøve noget nyt, har vi ”fitness-judo” kun for kvinder, hvor vi styrker alle muskler (også lattermusklerne).

Vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov, men også udfordrende. Konceptet er en blanding af stabilitets-, styrke- og konditionstræning, mild judo uden kast og fald samt ud- og afspænding.

Der er to trænere tilknyttet Fitness-Judo holdet hhv. en fysioterapeut samt en sortbælte judoinstruktør. Dette giver mulighed for at justere træningen hvad enten der er behov for mere judo eller mere fokus på kondition og stabilitet.

Træningen finder sted i Judoklubben Mitani på Amagerbro.

Styrk krop og sind igennem pilates træning på Bryggen

ScreenHunter_74 Feb. 02 16.34.jpg

Pilates systemet er en holistisk træningsform, der forbinder krop og bevidsthed. Øvelserne er designet til at træne hele kroppen så du opnår optimal træning af muskulaturen der støtter rygsøjlen og bækkenet. Du kommer til at arbejde med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. Alt sammen understøttet af vejrtrækningen.

Mabel Kernn er certificeret pilates- og yogalære og arbejder desuden som Fysioterapeut for det kongelige teater. Mabel Kernn underviser i Pilates på Havnestads Kliniken på Islands Brygge.

Prøv Arialhoop Intro

ScreenHunter_70 Jan. 29 13.18.jpg

Aerial hoop er en sjov og anderledes træningsform, der er alt lige fra en benhård og udfordrende cirkusdisciplin til en smuk og æstetisk udtryksform. Træningen er for ALLE, så du behøver ikke at have brugt hele dit liv på at kaste dig rundt i halsbrækkende luftakrobatiske redskaber for at kunne følge med.
Der vil blive undervist på flere niveauer - og altid med fokus på sikkerhed og "korrekt teknik" i forhold til at komme ind og ud af forskellige figurer.
Der vil udover "almindelig" hoop-træning også være "aerial stretch" og "aerial core" timer, hvor fokus er på styrkeopbygning og smidiggørelse af kroppen.

Forbrænd kalorier og slut af med en tur i svømmehallen

ScreenHunter_70 Jan. 29 15.16.jpg

I timen varmer vi op på stepbænke, hvor pulsen når et niveau der gør, at du forbrænder mange kalorier. Vi træner med håndvægte, xertubes og bodybar. Vi træner 1 time, så du både opnår en super fedtforbrænding samtidig med, at du får en veltrænet krop. En hård men effektiv time, med hurtigt og mærkbart resultat! Du får samtidig adgang til Frankkrigsgade Svømmehal og Saunaer.

Smugtræn inden det rigtig går løs på pisterne.

ScreenHunter_71 Jan. 29 16.02.jpg

Indoor Ski ligger i Rødovre og har 2 skibakker, som fungerer på samme måde som et løbebånd. Underlaget er et tæt vævet nylontæppe (MAXX-GRASS™), som inden skiløbet oversprøjtes med vand. Vandet på nylonen giver en glat overflade, så man oplever det samme glid som i skiløb på sne.

Den anvendte skiløbsteknik er den samme, som anvendes ved skiløb i sne. Indendørs skiløb giver derfor en rigtig god teknisk og fysisk træning. Du kan bruge IndoorSki DK til at holde dig i god teknisk og konditionsmæssig grundform hele året, og du kan træne intensivt op til skiferien. Som skiløber eller snowboarder mindsker du således risikoen for skader og tager samtidig forskud på skiskolen før skituren.

Nyd udsigten over København fra Klatretårnet på Artillerivej

ScreenHunter_70 Jan. 29 15.26.jpg

Tårnet er på 350 kvm med ca. 25-40 ruter af varierende sværhedsgrad. Enkelte af ruterne er overhængende og giver derved større udfordringer, både for de erfarne og de uøvede. Der er også mulighed for at føre ruterne, samt at lave standplads på toppen for at abseille ned. Åbningstid: Mandag - Søndag 10:00 - 22:00 VIGTIG: Klatring er kun for klatrere med bestået sikkerhedskurses. Klatring sker under eget ansvar. Du skal selv medbringe reb og klatreseler.