Hvorfor WannaSport?

Mere Synlighed

Vi hjælper med at markedsføre jeres aktiviteter

Flere medlemmer

Mulighed for nye potentielle medlemmer.

Automatisk administration

WannaSport integrerer automatisk til jeres bookingsystem

Bedre udnyttelse

I får færre ledige tider/baner

Hvem kan blive partner på WannaSport?

WannaSport samarbejder med en bred vifte af aktører i idræt og motionsområdet. WannaSport tager udgangspunkt i brugerens adfærd, derfor arbejder vi på tværs af udbyder typer og samarbjeder med en bred vifte af udbydere.

Slice2.png

Idrætscentre og svømmefaciliteter

Idrætshaller har mange typer af faciliteter. Det kan være hele haller eller baner i form af basket, volley eller badminton baner. Hvis man udbyder aktivitetshold kan disse også formidles.

badmintonhal.png

Badmintonhaller

Udlejning af badmintonbaner på time eller sæsonbasis

Slice12.png

Private Centre

Fitness centre, yoga centre, eller padel tennis centre. Typisk vil det være holdtræninger.

Slice13.png

Klubber og foreninger

Klubber og foreninger kan udbyde forløb eller åbne aktiviteter. Disse oprettes nemt på klubbens egen wannasport-side

kommune12.png

Kommuner

WannaSport tilbyder en fuld kommune løsning, hvor kommunens facliteter, kommunens klubber og foreninger og selvejende haller får mulighed for at bruge WannaSport.

Andre kategorier: Tennisklubber, Squashklubber, Golfklubber, Badmintonhaller


Hvad kan man udbyde på WannaSport

WannaSport tager udgangspunkt i brugernes behov så vi samarbejder med kommuner, klubber, foreninger, selvejende instituatitioner og private udbydere.

Vi henvender os til den voksne idrætsudøver og giver mulighed for at udbyde mange forskellige produkter.


forløb.png

1. Forløb

Aktivitetsforløb kan udbudes på platformen. Brugeren vil melde sig til et forløb. Dette kunne være en bootcamp, fysioterapeutiske hold eller træningshold. Det kunne også være en sæsonbane.

klipp.png

2. Klippekort

Det er også muligt at sælge dine aktiviteter som klippekort til f.eks. yoga eller andre holdaktivtieter. Klippekortet gælder til 1 udbyder.

paynplay.png

3. Pay and Play

Du kan også sælge dine aktivtiet enkeltvis som pay-and-play. Dette giver brugeren en masse fleksibilitet og et bredt udvalg. Det kan være i forbindelse med holdaktiviteter, dagsbilleter, eller ledige baner.

member.png

4.Medlemskaber

Som udbyder kan man udbyde medlemskaber via Wannasport Multisport. WannaSport Multisport er et produkt, hvor man bliver medlem af et sted og samtidig modtager et klippekort til aktiviteter i resten af byen.

“Hos WannaSport kan man (næsten) alt, så hvis du mangler en løsning, så skriv til os - så kan det være at vi kan hjælpe dig.”


Ingen administration, da vi bygger på eksisterende data

Hvis udbyderen allerede har et booking system kan vi integrere til dette, og synkronisere ledighed af faciliteter og aktivitets kalender. WannaSport understøtter 31 forskellige booking systemer. Så hvis I som udbyder ikke har et booking system, så kontakt os, og vi kan hjælpe jer i den rigtige retning.

 

Hvordan kommer vi igang med WannaSport?