VÆRKTØJ FOR FORENINGER

WannaSport giver foreningerne en hel unik mulighed for at markedsføre sig direkte overfor borgere der dyrker selvorganiseret idræt. Der er mulighed for at sende information direkte ud til den allermest oplagte målgruppe, hvis medlemstallet skal op.

 

FORBIND BRUGERGRUPPER

Forbind selvorganiseret idræt med organiseret idræt.

Det er lettere at rekruttere aktive sportsudøvere i hallen end hvis de sidder i deres sofa! - Derfor giver det god mening at inddrage det lokale foreningsliv på WannaSport, hvor der er mulighed for at tilbyde åbne aktiviteter og  videregive relevante kontaktinformationer til foreningerne.

 

 

GIV INITIATIV TIL BORGERNE

Giv borgerne mulighed for selv oprette aktiviteter som f.eks. løbetræning, turneringer mm.

Aktivitet skaber aktivitet - Wannasport er et fremragende værktøj for borgere der ønsker at tage initiativ til at være sociale med andre borgere. Ønsker man at dyrke sin sportsinteresse med andre, kan man let og enkelt oprette aktiviteter som f.eks. løbetræning, yoga i parken eller en fodboldturneringer på WannaSport.

 

SKAB NYE RELATIONER

Få flere aktive borgere ved at idræts-interesserede kan invitere andre med ud og dyrke sport.

Der er ikke noget så motiverende som en invitation til at dyrke sport med en god ven. På WannaSport kan brugerne finde kollegaer, studiekammerater, klubkammerater eller blot andre med samme sportsinteresse og invitere dem med ud og dyrke sport.

 

INTEGRERET BOOKING AF FACILITETER

Find, book og betal for leje af idrætsfaciliteter på enkel og overskuelig måde, baseret på eksisterende booking-systemer.

En kommune eller selvejende institution har ingen administration i forbindelse med bookninger fra WannaSport brugerne. Bookningen bliver sat direkte ind i jeres eksisterende bookingsystem, og WannaSport formidler praktiske oplysninger videre til brugeren.

 

ALLE AKTIVITETER SAMLET PÅ KOMMUNENS SIDE

Alle kommuner kan få et sub-domæne: wannasport.dk/kommune, som der kan linkes til fra kommunens website eller der kan markedsføres på info-skærme, sociale medier mm. Det er også muligt for kommunen at få sine aktiviteter ind på sit eget domæne.

WannaSport på App er lokationsbaseret således, at brugerne altid vil få vist de aktiviteter/faciliteter, der er tættest på dem. 


PAY & PLAY PAKKE

Booking og integrations modul tilbydes til Kr. 500,- pr. facilitet pr. måned. 

 

 

FULD PAKKE

Med 'fuld pakke' er der ubegrænset formidling af aktiviteter og ubegrænset antal faciliteter på platformen.

Priseksempel på alle moduler inklusiv kommunikation-, forenings- og social modul
i en kommune med
55.000 indbyggere - Kr. 4.583,- pr. måned.

 


NÆSTE SKRIDT? - BLIV KONTAKTET