PRAKTISK INFO

Adgang til Hedegårdenes skolen

Du skal bruge den kode du finder i din bekræftelsesmail eller i bekræftelsen på WannaSport, til at hente en nøglebrik i nøgleboksen. Tryk den fire-cifrede kode efterfulgt af #. Skabet lyser grønt og angiver en bip-lyd. Tryk nederst i højre side af skabslågen (hårdt) og skabet åbnes. Tag en af nøglebrikkerne. Nøglebrikken skal du holde hen foran låsen på døren til festsalen, hvorefter døren kan åbnes.

Nøgleboksen er placeret til venstre for hovedindgangen til hallen. Se videovejledning til betjening af nøgleboks og find vej fra P-pladsen.

AFLEVERING AF NØGLE I NØGLESKAB EFTER ENDT AKTIVITET

Når din bookede tid er slut, skal du sætte nøglebrikken på plads i nøgleboksen igen. Tryk samme kode. Skabet lyser grønt og angiver en bip-lyd. Tryk i højre side af skabslågen (hårdt) og skabet åbnes. Sæt nøglebrikken på plads på en af de ledige pladser.

Hvis nøglen til Åben Hal Faciliteten bortkommer i din varetægt har Roskilde Kommune mulighed for, at opkræve erstatning. Erstatningsprisen ligger pt. på 500 kr. pr. nøgle inkl. vedhæng.

BAD / OMKLÆDNING

Der er omklædningsrum og bad til rådighed.

BADMINTON

Du skal selv medbringe ketcher og bolde. Du skal selv tage net op og ned i bookingstiden. Nettet er placeret i det redskabsrummet.

BASKETBALL

Kurvene kan sænkes og du skal selv medbringe en basketbold.

VOLLEYBALL, FOdbold og Håndbold

Du skal selv medbringe volleybold. Du skal selv tage net op og ned i bookingtiden. Nettet er placeret i det redskabsrum inde i hallen, der er længst til højre for indgangsdøren.

Det er ikke muligt at opsætte bander og du skal selv medbringe en bold. Du skal selv trække nettet for bag fodboldmålene og fra igen i bookingtiden.

Du skal selv medbringe håndbold. Du skal selv trække nettet for bag håndboldmålene og fra igen i bookingtiden.

wannasport (1).png

 

 

Hedegårdenes skole

Københavnsvej 34

4000 Roskilde

 

Good to know

Brugere må ikke benytte udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet. (F.eks. udendørs sko, udendørs udstyr, sko med såler, der sætter mærker på gulvet og lignende). Brugere kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes

IMG_9526 (1).jpg

ANNUlLERING AF BOOKING

Du kan annullere din booking senest 2 dage før aktiviteten via appen eller på hjemmesiden. Vi tilbagefører automatisk beløbet til din konto.

REGLER

Læs regler for leje af hallen her.

Support

Brug WannaSport support chatfunktion øverst i venstre hjørne i WannaSport-appen. Du kan også kontakte WannaSport support på tlf 71 99 26 44. 

Ris og Ros 

Det er et nyt initiativ, at Roskilde Kommune åbner udvalgte haller og sale til idrætsaktiviteter for private borgere. Vi er derfor interesseret i at høre dine oplevelser med din booking. Send os gerne en mail til aabenhal@roskilde.dk.

roskilde.dk/åbenhal