MainLogo.png

AKTIV EFTERÅR I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

Høje Taastrup Kommune byder alle børn og unge velkommen til Aktiv Sommer med en række sjove og spændende aktiviteter. Aktiviteterne er for børn og unge op til 16 år, som bor eller går i skole i Høje-Taastrup Kommune.

Under ugeoversigten kan du se de forskellige aktiviteter. Hvis du trykker på ”se mere”, vil du kunne booke aktiviteten samt læse mere om indhold, mødetid og sted samt hvilke dage aktiviteten foregår.

Du kan tilmelde dig alle de aktiviteter du har lyst til og dermed få en sjov sommerferie i selskab med andre børn og unge.

Er der nogle spørgsmål til aktiviteter - så kontakt Fritid- og Kulturcenter på 43591311 eller Caspergr@htk.dk - I er også velkomne til at skrive til WannaSport på deres chat.

 

PRAKTISK

FLERE BØRN PÅ SAMME AKTIVITET: Under bookingproceduren kan man tilmelde flere børn på én gang. Når du booker, vælger du det antal du ønsker at tilmelde aktiviteten. Husk at angive navnene på alle deltagere i de efterfølgende deltagerfelter.  

.

AKTIVITETER

htk.jpeg

Badminton dage

Taastrup Idrætscenter - TIK Badminton

Dag: Mandag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 13.46.15.png

Hemmeligt med Masja

Taastrup bibliotek

Dag: Mandag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 14.18.16.png

Tennis camp

Hedehushallen

Dag: Mandag, tirsdag, onsdag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 13.43.31.png

Virtuel Reality

Taastrup bibliotek

Dag: Torsdag

 
fløng svømmehal .jpeg

GRATIS tur i Svømmehallen

Fløng Svømmehal

Dag: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

 
rolle.jpg

Warhammer rollespil

Hedehusene bibliotek

Dag: Lørdag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 14.03.42.png

Emil og træmand nr. 100

Medborgerhuset

Dag: Onsdag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 14.06.26.png

SKAB FLYVENDE VÆSNER AF GAMLE BØGER MED ILLUSTRATOR STINE ILLUM

Medborgerhuset

Dag: Fredag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 14.06.26.png

SKAB FLYVENDE VÆSNER AF GAMLE BØGER MED ILLUSTRATOR STINE ILLUM

Medborgerhuset

Dag: Lørdag

 
Skærmbillede 2019-09-16 kl. 14.10.40.png

GRATIS tur i Svømmehallen

Taastrup svømmehal

Dag: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag


Betingelser for tilmelding

1. KØB: Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden www.wannasport.dk. Ved købet kan du betale med MobilePay, Dankort og internationale betalingskort. Du kan, efter at købet er gennemført, selv printe din kvittering ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer.

2. PRIS: Alle priser er i DKK (danske kroner). Prisen er lig med gebyret for aktiviteten. Ved størstedelen af aktiviteterne er der beregnet et gebyr der dækker dels transaktionsgebyret til PBS, dels dækker de andre udgifter Fritid & Kultur afholder ved aktiviteterne. Prisen er lig med gebyret for aktiviteten.

3. VENTELISTE: Hvis aktiviteten er fuld booket kan du blive gjort opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene. For at blive gjort opmærksom på en ledig plads, skal du trykke INTERESSERET under logoet for udbyderen. VIGTIGT: sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver der en ledig plads, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen bliver I gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

4. FRITID & KULTUR gør opmærksom på at:

  • Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. Vi tager ikke ansvar for bookinger af aktiviteter som foregår samtidigt eller hvor barnet er udenfor den aldersgrænse der er bestemt for aktiviteten.

  • Prisen på en aktivitet refunderes KUN i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten eller hvis du afmelder inden for afmeldingsfristen.

  • Fritid og Kultur har intet ansvar overfor de tilmeldte børn vedrørende arrangørernes aflysning af aktiviteter eller eventuelle reklamationer vedrørende aktiviteterne.

  • Information om arrangørens navn, adressen for aktiviteten og mailadresse kan ses under aktiviteten.

5. PERSONOPLYSNINGER: Fritid & Kultur er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges til ordre-behandling. Din email som indtastes ved oprettelse bruges til kommunikation fra Wannasport. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel. Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Fritid & Kultur har IKKE adgang til dine kortoplysninger.