KTK Logo.png

PRØVEMEDLEMSSKAB I EN MÅNED

 

OM PRØVEMEDLEMSKAB

Spil al den tennis i en måned du har lyst til for kr. 400.

Du får:
• Fuld bookingret på alle kTK’s udendørs baner i en måned
• 4 træningstimer med en af KTK’s dygtige trænere. Klik her for at se vores træningsprogram.
• Muligheden for at deltage i KTKs sociale events og interne turneringer på lige fod med helårsmedlemmer. Klik her for at se det fulde program for 2016.
• Muligheden for at låne en tennisketcher i hele perioden mod et depositum på kr. 300. Depositummet får du tilbage når du afleverer ketcheren.

Når prøveperioden løber ud, kan du vælge at blive helårsmedlem. Vi refunderer de kr. 400 som du har betalt for prøveperioden.

 

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Bliv kontaktet af et medlem fra Kløvermarken, som kan fortælle dig mere om hvordan det at være medlem i Kløvermarken Tennis. 

BOOK BANER SOM GÆST

Baner kan bookes igennem WannaSport. 

 

OM KTK

Du kan spille tennis året rundt i KTK. VI råder over 11 dejlige udendørs grusbaner og 3 superlækre indendørs hard court baner 5 minutters kørsel fra Christianshavn. Vi har gratis parkering for op til 30 biler. Vi er en grøn oase i byen, omgivet af Kløvermarkens fodboldboldbaner og haveforeninger.

Du kan spille tennis året rundt i KTK. Vi råder over 11 dejlige udendørs grusbaner og 3 superlækre indendørs hard court baner 5 minutters kørsel fra Christianshavn. Vi har gratis parkering for op til 30 biler. Vi er en grøn oase i byen, omgivet af Kløvermarkens fodboldboldbaner og haveforeninger.

På vores udendørs baner spiller du som helårsmedlem gratis døgnet rundt. I år åbner vi de udendørs baner d. 24. april og lukker de sidste baner omkring starten af oktober.

Indendørs lejer du en bane på timebasis. Prisen afhænger af om du er helårsmedlem eller gæst, og også af det tidspunkt du ønsker at spille på.

Hjemmeside: http://ktk-tennis.dk/