VOUCHER

 

Ønsker du at oprette klippekort, værdibeviser, forløbstilmeldinger eller nye former for medlemskaber?

 


 

Voucher er en betalingsløsning tilknyttet en forening eller udbyder på WannaSport.

Voucher giver muligheden for at forme en rabatløsning efter jeres behov. I bestemmer selv: normalpris, tilbudspris, samt hvor lang en gyldighedsperiode, der er gældende for voucheren. 

Voucher kan benyttes i forbindelse med klippekort, værdibevis, gavebevis, microforløb og medlemskab.

 


KLIPPEKORT

Med muligheden for klippekort kan man tænke nye betalingsløsninger ind i foreningens produktlinje.  

Til venstre er eksemplet med Hjortespringbadet, hvor de har valgt at forme et klippekort med 5 klip til træning i vand. 

Ved køb af klippekort får brugeren, indsat et beløb på sin WannaSport-konto, der svarer til 5 gange træning i vand. 

Når brugerne ønsker, at anvende et klip, skal de blot booke eller købe en adgangsbillet hos udbyderen gennem WannaSport. Derefter vil der blive tilsendt en e-mail med en bekræftelse på købet, som vil kunne bruges som adgangsgivende dokumentation. 

 

 


VÆRDIBEVIS

Et værdibevis er en voucher, tilknyttet en værdi, som kan bruges på forskellige aktiviteter. F.eks kan man købe 200 kr for 150 kr.  Foreninger kan udbyde denne løsning, hvor beløbet kun kan bruges i forbindelse med foreningens produkter, altså aktiviteter eller faciliteter. Værdibeviset kan kun benyttes ved køb gennem WannaSport. 

Værdien af værdibeviset sættes ind på brugerens WannaSport-konto og fungerer som betalingsmiddel til alle aktiviteter på WannaSport eller til aktiviteter hos specifikke foreninger.

VÆRDIBEVIS - Lad de trofaste komme tilbage

VÆRDIBEVIS - Lad de trofaste komme tilbage


MICROFORLØB

 

Med muligheden for at oprette værdibevis, er det nu muligt at oprette microforløb ved siden af jeres eksisterende medlemskaber. Med disse mikroforløb kan I prøve nye tendenser af og tænke nye forløbsaktiviteter, sideløbende med jeres eksisterende foreningsaktiviteter, for dermed tilrettelægge aktiviteter for nye og gamle målgrupper. 

Hvordan I designer forløbene, er helt op til jer. 

 

INTRODUCER JERES TENNISKLUB

6 UGERS TENNIS BOOTCAMP  I juni og juli måned vil I gerne udbyde et kursus for eksterne brugere, hvor I tilbyder muligheden for at booke 4 træningslektioner med instruktør på niveauinddelte hold med maks 6 deltagere, samt ubegrænset booking af baner i perioden.  Køb inden d. 1. Juni og for kr. 800,-  Prisen for bootcamp refunderes hvis man efter endt forløb melder sig ind som medlem. 

6 UGERS TENNIS BOOTCAMP

I juni og juli måned vil I gerne udbyde et kursus for eksterne brugere, hvor I tilbyder muligheden for at booke 4 træningslektioner med instruktør på niveauinddelte hold med maks 6 deltagere, samt ubegrænset booking af baner i perioden.

Køb inden d. 1. Juni og for kr. 800,-

Prisen for bootcamp refunderes hvis man efter endt forløb melder sig ind som medlem. 

FITNESSCENTER

INTROFORLØB  Introduktionsmedlemskab 3 mdr fuldt medlemskab med 20% rabat. Inkl. ubegrænset booking af holdaktivteter.  Normalpris kr. 560,-  Introduktionstilbud: KUN kr. 448,-

INTROFORLØB

Introduktionsmedlemskab 3 mdr fuldt medlemskab med 20% rabat. Inkl. ubegrænset booking af holdaktivteter.

Normalpris kr. 560,-

Introduktionstilbud: KUN kr. 448,-

UDFYLD TIDEN ML. SÆSONERNE

SOMMERFORLØB  Sommerferieforløb i gymanastikforening, hvor der over sommeren løbende afholdes åbne træninger og aktiviteter for hele familien. Samme vilkår for betaling er gældende uanset om man er medlem eller ikke.  Deltagergebyr kr. 20,- per gang.  Eller adgang for hele perioden for 200 kr. 

SOMMERFORLØB

Sommerferieforløb i gymanastikforening, hvor der over sommeren løbende afholdes åbne træninger og aktiviteter for hele familien. Samme vilkår for betaling er gældende uanset om man er medlem eller ikke.

Deltagergebyr kr. 20,- per gang.

Eller adgang for hele perioden for 200 kr. 


MEDLEMSKAB

 

Medlemskaber med købsbetingelser formuleret af jer selv. 

Medlemsskabet kan enten bruges til bookinger gennem WannaSport eller I, som forening,  kan give brugeren adgang til internt bookingsystem eller administration for medlemsskabets gyldighedsperiode. 

 

Sæsonmedlemskaber:

Har klubben eller foreningen en tradition for at udbyde medlemskaber, der er gældende for hele eller halve sæsoner, kan betalingen og registreringen formidles gennem gennem WannaSport. Så snart brugere har købt et medlemskab, vil de blive behandlet, som almindelige medlemmer i klubben og snoren klippes til WannaSport i den sammenhæng. 

Ved køb af et sæsonmedlemsskab vil indmeldelsen blive direkte videreformidlet til Jer og hvor I vil foretage Jeres interne registrering af brugeren som medlem i klubben.

 

 


Kom igang med det samme


 

 

ANDRE TIPS OM WANNASPORT

___________________________________________________

Få Idéer og inspiration Til nye måder at tilbyde aktiviteter og medlemskaber

Se mere

___________________________________________________

Opret din forening

Se mere

___________________________________________________

Opret Aktivitet

Se mere

___________________________________________________

Brug Widgets til at vise aktiviteter

Se mere

___________________________________________________

Få kontakt til interesserede

Læs mere

___________________________________________________