Hedelandsdysten

Hedelandsdysten er Danmarks mest familievenlige motionsløb med landets sjoveste målområde. Vi har et gratis børneløb på 700 meter med medaljer og løb på distancerne 5,4 km., 10 km. og halvmaraton. I målområdet kan alle være med, når vi udfordrer jer i sjove dyste. Så tag børn, bedsteforældre, naboer og kolleger med til en dag fyldt med bevægelse, grin og hygge.

.

Pris: 100 kr

På denne rute får du et lille indblik i den smukke natur, som Hedeland har at byde på. Du undgår de værste stigninger, som Hedeland ellers kan tilbyde..Det højeste punkt på ruten kommer op på 31 m.

 

Pris 140 kr

Det er en rute, som byder på en masse flotte åbne områder med dejlig udsigt. Det er en kuperet rute, hvor størstedelen af den er på grussti.Det højeste punkt er på hele 47 m.

 

Pris: 180 kr.

Halvmaraton ruten byder på endnu flere naturoplevelser, og fører dig vidt omkring i Hedeland. Det er ikke en halvmaraton rute, som alle andre. Den er kuperet, og ruten er præget af grusstier. Derfor skal du ikke gå efter at slå din egen personlige rekord på en halvmaraton. Pga. det kuperede terræn, hvor det højeste punkt er på hele 57 m.

 

Pris: 100 kr

Samme rute som 5,5 km løb. 

Pris: Gratis

Løb sammen med dit barn inden dit eget løb skydes i gang. Der vil være et gratis børneløb med start inden de øvrige distancer sendes afsted. Du kan derfor varme op med dine egne børn, som bagefter kan dyste videre med alle de andre børn i børnepasningen. Børnene vil modtage en medalje, når de kommer i mål.

...


Træn til Hedelandsdysten

acbad200-cfe0-4d60-b0ff-e339d10f4d9f.png

Fløng KonDI - HedeHusgården

Træn op til Hedelandsdysten med Fløng Kondi hver tirsdag og torsdag. Tilmeld dig her eller læs mere på http://www.flongkondi.dk/

acbad200-cfe0-4d60-b0ff-e339d10f4d9f.png

Fløng KonDI - SvømmeHallen

For disse aktiviteter mødes vi ved klubhuset ved svømmehallen.  Tilmeld dig her eller læs mere på http://www.flongkondi.dk/

TIK Løberne

Træn op til Hedelandsdysten med TIK Løberne hver tirsdag, torsdag eller søndag. Tilmeld dig her eller læs mere på https://tik-loberne.dk


Om Hedelandet

Hedeland er et stort rekreativt område beliggende mellem Hedehusene, Vindinge og Tune ca. 30 km vest for København.

Det 15 km² store, stærkt kuperede landskab er kunstigt, idet det er opstået ved en omfattende grusudvinding gennem mange år.

Siden 1970'erne har man ved et storstilet retableringsarbejde søgt at forvandle et grimt månelandskab med spredt affald til et spændende naturområde. I stedet for at søge at jævne bunkerne, har man valgt at regulere landskabet på forskellig område. Hovedparten af området har fået lov til at gro til af sig selv, men der er også plantet i nogle områder.

Resultatet er i dag et stort område med søer, bakker og en særpræget og varieret flora.


Ruter til Hedelandsdysten

 

5 Km

10 Km

21 Km

Børneløb


Konkurrence

Tag hvem du ønsker at løbe med på vores facebook opslag - og vind startnummer til dig og din ven. Der trækkes lod om 3x2 startnumre. 

.

.