Med app'en WannaSport får du adgang til golf baner i hele landet. Du behøver ikke være medlem af klubben og du behøver ikke have et DGU kort. Du betaler blot direkte for banen. De fleste steder kan du leje golf udstyr. 

Har du spørgsmål til hvor du kan spille eller hvordan du bruger WannaSport så brug chatten. 

 

22 KLUBBER I HELE LANDET

 

SJÆLLAND

City Golf København

9 hullers intermediate bane

150 KR (Spar 50%)

City Golf Copenhagen er en 9 hullers Pay and Play bane beliggende i Ørestaden tæt på Københavns centrum. Golfbanen har fire par 3 huller, fire par 4 huller og et par 5 hul. Der er mulighed for leje af golfudstyr for 50 kr. Der er ingen dresscode, men kondisko og praktisk tøj anbefales. 

SMØRUM GOLF KLUB

Par 3 bane / Pitch & Putt

100-125 KR (Spar 26%)

Smørum Golf Klub har baner af enhver sværhedsgrad. Både for nybegynderen og for den øvede spiller. Spil enten på Pitch & Putt-banen (6 huller) eller Par 3-banen (9 huller). Udstyr kan lejes og du behøver ikke at være medlem - betal blot for den runde golf du ønsker at spille.

ISHØJ GOLF KLUB

9 hullers intermediate bane

100-175 KR (Spar 40%)

Ishøj Golf har en 9 hullers intermediate Pay & Play golfbane, hvor der er en variation af udfordringer til både nybegyndere og garvede spillere. Banen er åben for alle, der har lyst til at spille golf. Book banen med WannaSport og spar 40% af prisen både på hverdage og i weekenden.

 

HØRSHOLM GOLF

Par 3-bane

110 KR (Spar 25%)

Prøv kræfter af med Hørsholm Golf's Par 3-bane, som er en mindre parkbane. Hullerne kuperede med udfordrende søer og bunkers, så hvis du vil forbedre dit korte spil, er denne bane ideel. Øvede såvel som nybegyndere kan drage udnytte af banen. Der er 25% rabat for både børn og voksne. 

NIVÅ GOLF

9 hullers intermediate bane 

70 KR / 150 KR (Spar 23%)

Nivå Golf Centers naturskønne anlæg råder over en 9 hullers Intermediate bane (par 31) Toftegård og en Par-3 bane, som begge er Pay and Play. Shoppen er åben hverdage fra kl 8-19 og weekenden fra kl 8-18. Golfudstyr kan lejes for 75 kr for 1/2 golfsæt og 100 kr inkl vogn. Til Par-3 banen kan lejes et mini sæt til kr. 50

FREDERIKSSUND GOLFKLUB

9 hullers bane

100 KR / 125 KR

Prøv Frederikssund Golfklubs 9 hullers Pay og Play golfbane. Banen har 6 par-3 huller og 3 par-4 huller op til 260 meter i et kuperet terræn. 100 kr på hverdage og 125 kr i weekenden. 

 

 

 

NÆSTVED GOLF KLUB 

Par 3 bane

100 KR (Spar 20%)

Næstved Golklub ligger naturskønt ved vandet lige syd for Næstved. På de 6 huller på par 3 banen er det muligt at spille pay and play golf. Dermed er det en rigtigt god bane for begyndere eller folk som aldrig har prøvet at spille golf før. Det er muligt at leje udstyr i klubben.

 

 

GILLELEJE GOLF KLUB

Par 3 bane

odsherred.jpeg

100 KR

Gilleleje Golf Klub er en af Danmarks ældste golfklubber og ligger naturskønt i Esrum Ådal. Klubben har en 5-hullers Par-3 pay and play golfbane som er perfekt til begyndere og selvfølgelig er der gratis bolde på Rangen. I samme område er der anlæg hvor man kan træne bunkerslag, indspil og putting.

 

ODSHERRED GOLF KLUB

9 hullers bane

150 KR

Odsherred Golfklub har en 9-hullers Pay and Play golfbane med forskellig længde og sværhedsgrad. Golfbanens 9 huller er fordelt på 7 par 3-huller og 2 par 4-huller. Golfbane ligger smukt i Odsherreds naturligt kuperede terræn. Bemandet åbningstid er hverdage fra kl 9-15 og weekend kl 8.30-13, så hvis du har brug for en kort intro til golf kan du komme indenfor åbningstid. Golfsæt kan lejes for 50 kr - også udenfor bemandet åbningstid.

 

ValLø Golf Klub

9 hullers bane

140 KR (Spar 18%)

Vallø Golf er beliggende lige syd for Køge og tilbyder spil på 9-hullers pay and play intermediate golfbane med 6 par-3 huller og 3 par-4 huller. Golfklubben har en hyggelig og afslappet atmosfære, og det er muligt at leje golfudstyr for 70 kr.

FYN

Odense Eventyr Golf

Par 3 bane

eventyr.jpeg

100-120 KR (Spar 30%)

Hos Odense Eventyr Golf kan du prøve kræfter med en Pay and Play golfbane med 9 par-3 huller. Her får du masser af udfordringer i form af vandhul, bunkers og træer. Der er mulighed for leje af udstyr.

 

 

JYLLAND

HERNING GOLF KLUB

Par 3 bane

75 KR

Alle har mulighed for at prøve at spille golf på Herning Golf Klubs 5 hullers Pay & Play bane. Golfbanen byder på sjove udfordringer for såvel nybegyndere som let øvede. Der er mulighed for leje af golfudstyr i klubbens proshop. 

 

 

SILKEBORG RY GOLF

9-hullers bane

150-180 KR

Hos Silkeborg Ry Golfklub har du mulighed for at prøve kræfter med golfen på klubbens 9-hullers Pay and Play bane. Pay & Play banen i Ry har 6 par 3 huller, 2 par 4 huller og 1 par 5 hul og er en anderledes og spændende bane, hvor en del af hullerne er placeret inde i skoven. Alle kan spille på banen. Der er mulighed for leje af udstyr.

MOLLERUP GOLF KLUB

Par 3 bane

75 KR (Spar 50%)

Mollerup Golf Club har en Pay and Play 6 hullers par 3-bane med rigtige greens, bunkers og sø. Golfbanen er også for dig, som aldrig har prøvet golf før. Der er mulighed for leje af udstyr, hvis du ikke har dit eget. Leje af udstyr kr. 75,00. Leje af trolley (vogn) kr. 30,00.

 

 

BLOKHUS GOLF CENTER

9-hullers intermediate bane

110-130 KR (Spar 27%)

Prøv kræfter med golfen på Blokhus Golfcenters udfordrende 9 hullers Pay and Play golfbane. Golfbanen har en samlet længde på 1790 meter og har både par 3 og par 4 huller samt vandhuller, doglegs og mounts. Banen er åben for alle og der er mulighed for leje af golfudstyr. Book via WannaSport og spar 25%.

FREDERICIA GOLF KLUB

Par 3 bane

75 KR (Spar 25%)

Fredericia Golf Club har en 9-hullers Pay & Play bane, som er åben for alle. Det betyder at man ikke behøver at være medlem af en golfklub for at spille på banen. Banen har 8 par-3 huller og et par 4-hul, hvor længden er 276 meter fra gul tee og 227 meter fra rød tee. Udstyr kan lejes for 50 kr. 

 

VIBORG GOLF KLUB

Par 3 bane

150 KR

Viborg Golfklub har en par 3 pay & play bane hvor du kan prøve kræfter med golfspillet. Banen er åben for alle - både de mere garvede golfspillere og de helt nye golfspillere. Alle spillere skal have egen golfbag. Der er mulighed for at leje golfbag og øvrigt udstyr i Proshoppen. Leje af golfbag koster 50 kroner.


KELLER PARK GOLF

9 hullers intermediate bane

kellers golf.jpeg

100 KR (Spar 20%)

Kellers Park Golf Club råder over et 27 hullers anlæg og ligger i forbindelse med det 5-stjernede Comwell Kellers Park Hotel & Spa. Klubben har en 9-huls bane der fungerer som pay and play hvor det er muligt at spille golf uden medlemskab eller DGU-kort. Banen er smukt placeret ved sydsiden af Vejle Fjord. Det er muligt at leje golfudstyr.

SKANDERBORG GOLF

Par 3 bane

skanderborg.jpeg

100 KR

Hos Skanderborg Golf Klub, som ligger direkte ned til Skanderborg Sø, har du mulighed for at spille Pay and Play golf på en bane med 6 huller. Har du ikke dit eget golfudstyr, så er der mulighed for at leje det i golfklubben. 

 

 

HANSTED GOLF KLUB

18 hullers Par and Play

100-175 KR

Hansted Golfklub er beliggende i skønne omgivelser kun 4 km nord for Horsens og tilbyder en af Danmarks eneste 18-hullers Pay and Play golfbaner. Man kan vælge enten at spille 9 eller 18 huller på banen som har 10 par-4 huller og 8 par-3 huller fordelt med flade brede fairways. Der er mulighed for leje af golfudstyr.