MainLogo.png

AKTIV SOMMER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

Høje Taastrup Kommune byder alle børn og unge velkommen til Aktiv Sommer med en række sjove og spændende aktiviteter. Aktiviteterne er for børn og unge fra 5-16 år, som bor eller går i skole i Høje-Taastrup Kommune.

Under ugeoversigt kan du se de forskellige aktiviteter. Hvis du trykker på ”se mere”, vil du kunne booke aktiviteten samt læse mere om indhold, mødetid og sted samt hvilke dage aktiviteten foregår.

Du kan tilmelde dig alle de aktiviteter du har lyst til og dermed få en spændende sommerferie i selskab med andre børn og unge.

Er der nogle spørgsmål til aktiviteter - så kontakt fra Høje-Taastrup Kommune på 5114 6709 eller ChristianAu@htk.dk

BEMÆRK: Aktiviteter er først mulig at booke fra mandag 22. Maj 2017


.

 

UGEOVERSIGT

UGE 26

HØJE-TAASTRUP BILLEDSKOLEN: Tegne kursus i Zoo


TAASTRUP GOKART KLUB: Gokart


HEDEHUSGÅRDENS RIDEKLUB: Kom tæt på hesten


HØJE-TAASTRUP IDRÆTSFORENING: Fodbold


HØJE-TAASRTRUP KIRKE: Middelalder Festival for børn


TAASTRUP BIBLIOTEK: Skriveværksted


TAASTRUP FÆGTEKLUB: Fægtning


VESTEGNENS RIDEKLUB: Ridning


VIKINGELANDSBYEN: Viking i en uge

 

UGE 27

TAASTRUP ELITE BADMINTON: Badminton


VESTEGNENS RIDEKLUB: Ridning

 

Uge 28

EVENTYRRIDDERNE: Rollespil 


TAASTRUP FÆGTEKLUB: Fægtning


VESEGNENS RIDEKLUB: Ridning


FLØNG SVØMMEHAL: Åben svømmehal


FLØNG SVØMMEHAL: Juniorlivredder

 

Uge 29

HØJE-TAASTRUP AGILITY: Agility


CROSSBANEN HEDELAND: Cross


TAASTRUP SORTKRUDTSKYTTER: Skydning 


TAASTRUP ELITE BADMINTON: Badminton 


TIK TENNIS: Tennis


TAASTRUP ROLLESPILS CLUB: Warhammer 


TAASTRUP ROLLESPILS CLUB: Rollespil


TAASTRUP GYMNASTIK FORENING: Springgymnastik 

 

Uge 30

HEDEGÅRDENS RIDEKLUB: Kom tæt på hesten


TIK BUESKYDNING: Bueskydning 

 

UGE 31

STREET EXPRESSION: Parkour


TAASTRUP ELITE BADMINTON: Badminton


TAASTRUP FÆGTEKLUB: Fægtning


UNGDOMSSKOLEN: Warhammer 


UNGDOMSKLUBBEN BASEN: E-sport 

 

UGE 32

TAASTRUP ELITE BADMINTON: Badminton 

 

 


Betingelser for tilmelding

1. KØB: Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden aktivsommerhtk.dk. Ved købet kan du betale med MobilePay, Dankort og internationale betalingskort. Du skal, efter at købet er gennemført, selv printe din kvittering ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer.

2. PRIS: Alle priser er i DKK (danske kroner). Prisen er lig med gebyret for aktiviteten. På alle tilmeldinger er beregnet et gebyr der dækker dels transaktionsgebyret til PBS, dels dækker de andre udgifter Fritid & Kultur afholder ved aktiviteterne. Prisen er lig med gebyret for aktiviteten.

3. VENTELISTE: Hvis aktiviteten er fuld booket kan du blive gjort opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene. For at blive gjort opmærksom på en ledig plads, skal du trykke INTERESERET under logoet for udbyderen. VIGTIGT: sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver der en ledig plads, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen bliver i gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

4. FRITID & KULTUR gør opmærksom på at:

  • Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. Vi tager ikke ansvar for bookinger af aktiviteter som foregår samtidigt eller hvor barnet er udenfor den aldersgrænse der er bestemt for aktiviteten.

  • Prisen på en aktivitet refunderes KUN i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.

  • Fritid og Kultur har intet ansvar overfor de tilmeldte børn vedrørende arrangørernes aflysning af aktiviteter eller eventuelle reklamationer vedrørende aktiviteterne.

  • Information om arrangørens navn, adressen for aktiviteten og mailadresse kan ses under aktiviteten.

5. PERSONOPLYSNINGER: Fritid & Kultur er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel. Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Fritid & Kultur har IKKE adgang til dine kortoplysninger.