MainLogo.png

 

AKTIV VINTER I HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

Høje-Taastrup Kommune tilbyder i samarbejde med lokale foreninger forskellige aktiviteter i løbet af skolernes vinterferie.

Aktiviteterne vil blive frigivet til booking i fredag 9. feb for børn og unge fra 5-16 år, som bor eller går i skole i Høje-Taastrup Kommune.

Nedenfor fremgår en oversigt med de aktiviteter der udbydes i uge 8. Hvis du trykker på ”se mere”, vil du kunne booke aktiviteten samt læse mere om indhold, mødetid og sted samt hvilke dage aktiviteten foregår.

Du kan tilmelde dig alle de aktiviteter du har lyst til og dermed få en spændende ferie i selskab med andre børn og unge.

Er der spørgsmål til aktiviteter – så kontakt Fritid- og Kulturcenter på 51 14 67 09 eller christianau@htk.dk – I er også velkomne til at skrive til Wannasport på deres chat. (Brug support-knap i toppen)

FLERE BØRN PÅ SAMME AKTIVITET: Ønsker man at tilmelde flere børn til samme aktivitet. Så skal man vælge antal når man booker. Og angive alle navnene i det efterfølgende deltagerfelter


AKTIVITETS PROGRAM

Alle aktiviteter afholdes i vinterferien, mandag 19. feb. - søndag 25. feb. 

4ff8baac-8177-4cf2-b66f-c7672a19832d (1).jpeg

Svømmehal

Fløng Svømmehal

Mandag, Onsdag og Fredag: 10:00-14:00

 


MotorikBane.JPG

Motorikbane

Sengeløse Hallen

Mandag: 10:00-12:00

 


Kreativt værksted.jpg

Kreativt Værksted

Fra 7 år

Bibliotekerne - Høje-taastrup

Mandag: 11:00-15:00

 


warhammer.png

Warhammer & Brætspils Café

 

Ungdomsskolen

Forløb: Mandag, Tirsdag og Onsdag
10:00 - 15:00
 


MotorikBane.JPG

Motorikbane

Hedehushallen

Tirsdag : 10:00-12:00

 


74e4b7e5-4f27-4052-bedb-6da37ffef093.jpg

Fægtning

Taastrup Fægteklub

Onsdag:

Hold 1: 09:00-12:00

Hold 2: 13:00-16:00


MotorikBane.JPG

Motorikbane

Taastrup idrætscenter

Torsdag: 10:00-13:00

 


Trylleri.jpg

Trylleworkshop
og show

Fra 6 år

Bibliotekerne - Høje-taastrup

Fredag: 14:00-16:00
 


Pathfinder Rollespil.jpg

Pathfinder Rollespil

Bibliotekerne - Høje-taastrup

Lørdag: 10:00 - 13:30
 


Betingelser for tilmelding

1. KØB: Ved købet kan du betale med MobilePay, Dankort og internationale betalingskort.

2. PRIS: Alle priser er i DKK (danske kroner). Prisen er lig med gebyret for aktiviteten. 

3. VENTELISTE: Hvis aktiviteten er fuld booket kan du blive gjort opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene. For at blive gjort opmærksom på en ledig plads, skal du trykke INTERESSERET under logoet for udbyderen. VIGTIGT: sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver der en ledig plads, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen bliver I gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

4. FRITID & KULTUR gør opmærksom på at:

  • Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. Vi tager ikke ansvar for bookinger af aktiviteter som foregår samtidigt eller hvor barnet er udenfor den aldersgrænse der er bestemt for aktiviteten.

  • Prisen på en aktivitet refunderes KUN i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.

  • Fritid og Kultur har intet ansvar overfor de tilmeldte børn vedrørende arrangørernes aflysning af aktiviteter eller eventuelle reklamationer vedrørende aktiviteterne.

  • Information om arrangørens navn, adressen for aktiviteten og mailadresse kan ses under aktiviteten.

5. PERSONOPLYSNINGER: Såfremt booking sker igennem WannaSport, er WannaSport ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, e-mail og telefonnummer) bruges til ordre-behandling, og videregives til HTK og arrangøren. Din email som indtastes ved oprettelse bruges til kommunikation fra Wannasport. Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS.